Sabrina en Almar ontdekken...........

We zijn in Denemarken!

Gisteren na behoorlijk wat oponthoud op de 1 in Duitsland aangekomen in Sittensen. Een klein groen dorpje met 1 kerk en heel veel geloof. Zelf in de raamstijlen trof je een kruis aan.

Om 9.00 uur vertrokken wij vanochtend in de richting van Denemarken. Na Hamburg weer een flinke file. We zijn vervolgens de snelweg afgegaan en binnendoor richting de grens. De navigatie liet ook zien dat er op de snelweg voor de grens een file was.

In Medelby nog getankt en toen bij Persmark de grens over. Hier werden onze paspoorten gecontroleerd. Dit zou ook de file hebben kunnen verklaren op de snelweg.

Eerste stop was Mogeltonder (zet zelf de streepjes door de O’s). Een oud dorpje wat een beetje aandeed als Thorn in Nederland maar dan bruine steentjes. Hetzelfde geldt voor Ribe wat groter is maar ook een leuk oud centrum. Beide dorpjes hebben we doorgewandeld. Gelukkig was het niet druk waardoor de 1,5 meter afstand lukte. Helaas niet bij het bruidspaar maar dat is blijkbaar gebruikelijk.

De overnachting is bij Rafael en Estavana in het buitenverblijf. Esbjerg is niet heel erg bijzonder maar voldoende voor de nacht.

Reacties

Reacties

Tanja

Geen handbalwedstrijd mee kunnen pikken?

Almar Sabrina

Nee, ze hadden geen vrij kaarten voor ons in het hotel achter gelaten

Gwendolyn

Heerlijk zo’n weekje weg.
Geniet er van!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!